Acasă » Reviste medicale » Farmacist.ro

Farmacist (normální)   

Descopera ultimele numere din revista! Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei Evenimente Farmacist.ro 

Farmacist.ro” este o publicație cu acoperire națională care se adresează farmaciștilor, asistenţilor de farmacie şi medicilor.

Farmacist.ro” este lider de piață pe segmentul de publicații dedicate deopotrivă farmaciștilor, asistenţilor de farmacie şi medicilor conform unui studiu realizat de compania Pharmec Healthcare Software, în urma căruia s-a  constatat că peste 70% dintre farmaciștii din România citesc revista „Farmacist.ro”.

Revista este creditată anual de Colegiul Farmaciștilor din România cu 10 credite de Educaţie Farmaceutică Continuă pentru farmaciști, de OAMGMAMR cu 6 credite de Educaţie Medicală Continuă pentru asistenții de farmacie și de Colegiul Medicilor din România cu 5 credite de Educaţie Medicală Continuă pentru medici.

Începând cu anul 2011, revista a demarat un program de educație farmaceutică continuă la distanță acreditat de Colegiul Farmaciștilor din România, care va facilita obținerea a 12 credite de Educaţie Farmaceutică Continuă la Distanţă de farmaciști, cumulabile în urma completării corecte în proporţie de minimum 80% a 6 chestionare consecutive, publicate în “Farmacist.ro” şi realizate cu sprijinul Facultăţii de Farmacie din cadrul UMF “Carol Davila” Bucureşti.

Lansată în 2004, “Farmacist.ro” este cea mai cunoscută publicație dedicată farmaciștilor și asistenților de farmacie, dar şi medicilor din România, cu un concept editorial adaptat atât nevoilor specialiştilor în domeniu, cât și tendinţelor pieţei farmaceutice.

  • 6 numere pe an

  • 7.000 de exemplare

  • 68 de pagini

  • Distribuţie naţională

Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei

Dacă doriţi să publicaţi articole ştiinţifice în revista Farmacist.ro, vă rugăm să respectaţi instrucţiunile pentru autori care pot fi descărcate aici. Declaraţia de conflict de interese poate fi descărcată aici. Aceasta trebuie completată şi trimisă înapoi prin e-mail la adresa: redactia@pulsmedia.ro.

Ultimul număr al revistei este disponibil doar pentru abonați. Te poți abona foarte ușor aici.

Farmacist.ro 151 (2/2013)

Farmacist.ro 150 (2/2013)

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

7 Oct 2014

Un ser poate prelungi viața pacientelor cu cancer mamar cu 16 lu

La sfărșitul lunii septembrie, în Spania, la Madrid a avut locul Congresul Mondial al Medicilor Oncologici. În cadrul congresului s-a discutat și despre un ser minune care ar putea prelungi viața pacientelor diagnosticate cu cancer mamar în stadii avansate.

7 Oct 2014

Tratamente oncologice moderne pentru 2.556 de români

Comisiile de specialitate întrunite în luna septembrie la CNAS au analizat cele 2.556 de dosare depuse de bolnavii cu afecțiuni oncologice pentru continuarea sau inițierea tratamentului cu molecule scumpe. 

archive

VERSA PULS MEDIA S.R.L, Green Gate, Blvd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883. Bucuresti, Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41