Acasă » Reviste medicale » Farmacist.ro

Farmacist (normální)   

Descopera ultimele numere din revista! Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei Evenimente Farmacist.ro 

Farmacist.ro” este o publicație cu acoperire națională care se adresează farmaciștilor, asistenţilor de farmacie şi medicilor.

Farmacist.ro” este lider de piață pe segmentul de publicații dedicate deopotrivă farmaciștilor, asistenţilor de farmacie şi medicilor conform unui studiu realizat de compania Pharmec Healthcare Software, în urma căruia s-a  constatat că peste 70% dintre farmaciștii din România citesc revista „Farmacist.ro”.

Revista este creditată anual de Colegiul Farmaciștilor din România cu 10 credite de Educaţie Farmaceutică Continuă pentru farmaciști, de OAMGMAMR cu 6 credite de Educaţie Medicală Continuă pentru asistenții de farmacie și de Colegiul Medicilor din România cu 5 credite de Educaţie Medicală Continuă pentru medici.

Începând cu anul 2011, revista a demarat un program de educație farmaceutică continuă la distanță acreditat de Colegiul Farmaciștilor din România, care va facilita obținerea a 12 credite de Educaţie Farmaceutică Continuă la Distanţă de farmaciști, cumulabile în urma completării corecte în proporţie de minimum 80% a 6 chestionare consecutive, publicate în “Farmacist.ro” şi realizate cu sprijinul Facultăţii de Farmacie din cadrul UMF “Carol Davila” Bucureşti.

Lansată în 2004, “Farmacist.ro” este cea mai cunoscută publicație dedicată farmaciștilor și asistenților de farmacie, dar şi medicilor din România, cu un concept editorial adaptat atât nevoilor specialiştilor în domeniu, cât și tendinţelor pieţei farmaceutice.

  • 6 numere pe an

  • 7.000 de exemplare

  • 68 de pagini

  • Distribuţie naţională

Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei

Dacă doriţi să publicaţi articole ştiinţifice în revista Farmacist.ro, vă rugăm să respectaţi instrucţiunile pentru autori care pot fi descărcate aici. Declaraţia de conflict de interese poate fi descărcată aici. Aceasta trebuie completată şi trimisă înapoi prin e-mail la adresa: redactia@pulsmedia.ro.

Ultimul număr al revistei este disponibil doar pentru abonați. Te poți abona foarte ușor aici.

Farmacist.ro 151 (2/2013)

Farmacist.ro 150 (2/2013)

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

1 Aug 2014

Cel mai performant aparat de radioterapie din țară, la Sibiu

Cel mai performant aparat de radioterapie din România, al treilea din Europa de Est de acest fel, a fost pus în funcțiune la Spitalul Clinic Județean din Sibiu

 

 

21 Jul 2014

Arafat: România, prima ţară din Europa în privința telemedicinei

România este prima ţară din Europa, dacă nu şi din lume, în ce priveşte telemedicina, în prezent 85 de ambulanţe fiind în curs de dotare cu tablete care transmit imagini video şi informţii medicale, a declarat, săptămâna trecută, Raed Arafat.

archive

 
Programul SAMAS
ConsultaDoctor
Medical Design
Forum ORL.ro 2014
VERSA PULS MEDIA S.R.L, Green Gate, Blvd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883. Bucuresti, Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41