Acasă » Reviste medicale » Farmacist.ro

Farmacist (normální)   

Descopera ultimele numere din revista! Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei Evenimente Farmacist.ro 

Farmacist.ro” este o publicație cu acoperire națională care se adresează farmaciștilor, asistenţilor de farmacie şi medicilor.

Farmacist.ro” este lider de piață pe segmentul de publicații dedicate deopotrivă farmaciștilor, asistenţilor de farmacie şi medicilor conform unui studiu realizat de compania Pharmec Healthcare Software, în urma căruia s-a  constatat că peste 70% dintre farmaciștii din România citesc revista „Farmacist.ro”.

Revista este creditată anual de Colegiul Farmaciștilor din România cu 10 credite de Educaţie Farmaceutică Continuă pentru farmaciști, de OAMGMAMR cu 6 credite de Educaţie Medicală Continuă pentru asistenții de farmacie și de Colegiul Medicilor din România cu 5 credite de Educaţie Medicală Continuă pentru medici.

Începând cu anul 2011, revista a demarat un program de educație farmaceutică continuă la distanță acreditat de Colegiul Farmaciștilor din România, care va facilita obținerea a 12 credite de Educaţie Farmaceutică Continuă la Distanţă de farmaciști, cumulabile în urma completării corecte în proporţie de minimum 80% a 6 chestionare consecutive, publicate în “Farmacist.ro” şi realizate cu sprijinul Facultăţii de Farmacie din cadrul UMF “Carol Davila” Bucureşti.

Lansată în 2004, “Farmacist.ro” este cea mai cunoscută publicație dedicată farmaciștilor și asistenților de farmacie, dar şi medicilor din România, cu un concept editorial adaptat atât nevoilor specialiştilor în domeniu, cât și tendinţelor pieţei farmaceutice.

  • 6 numere pe an

  • 7.000 de exemplare

  • 68 de pagini

  • Distribuţie naţională

Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei

Dacă doriţi să publicaţi articole ştiinţifice în revista Farmacist.ro, vă rugăm să respectaţi instrucţiunile pentru autori care pot fi descărcate aici. Declaraţia de conflict de interese poate fi descărcată aici. Aceasta trebuie completată şi trimisă înapoi prin e-mail la adresa: redactia@pulsmedia.ro.

Ultimul număr al revistei este disponibil doar pentru abonați. Te poți abona foarte ușor aici.

Farmacist.ro 151 (2/2013)

Farmacist.ro 150 (2/2013)

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

16 Apr 2014

UMF “Carol Davila”: Simularea examenului la Medicina, pe 10 mai

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează sâmbătă, 10 mai 2014, simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul U.M.F. "Carol Davila", unde înscrierile se fac până pe data de 28 aprilie 2014, iar taxa de participare este de 60 de lei.

 

14 Oct 2013

VPL Healthcare - Leading Healthcare Staffing Company

VPL Healthcare este o companie care furnizează servicii de asistență și recrutare de personal în domeniul medical și farmaceutic, atât în sectorul public, cât și în cel privat.

archive

 
Gama Polygemma PlantExtrakt
Programul SAMAS
ConsultaDoctor
Medical Design
VERSA PULS MEDIA S.R.L, Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268 , corp. 1, etaj 2 , 050912 Bucuresti , Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41