Acasă » Actualitatea Medicala » Labormed a lansat Diurocard

Labormed a lansat Diurocard

LLabormed a lansat Diurocardabormed, companie farmaceutică românească de medicamente generice, lider în piața de medicamente generice cardiovasculare în România, a lansat în luna octombrie un medicament destinat bolnavilor cu afecţiuni cardiovasculare şi hepatice: Diurocard (asociere fixă de spironolactonă cu furosemid).

Diurocard este destinat pacienților cu hipertensiune arterială, cu insuficiență cardiacă cronică congestivă sau ciroză hepatică, asigurând un control optim al edemelor persistente.

Diurocard conţine o asociere de 2 diuretice:

  • Furosemid: diuretic puternic cu durată scurtă de acţiune, în concentraţie de 20 mg;

  • Spironolactonă: diuretic cu instalare lentă a efectului şi durată lungă de acţiune, în concentraţie de 50 mg.

Efectul diuretic intens al Diurocard se instalează rapid, este de lungă durată şi se datorează mecanismelor de acţiune complementare ale celor două diuretice din componenţa sa. Tratamentul cu Diurocard reduce mortalitatea şi morbiditatea cardiovasculară, scade riscul de apariţie a hipopotasemiei şi asigură un confort pacienţilor cu ciroză hepatică şi ascită.

Tratamentul cu Diurocard asigură o complianţă crescută la tratament prin reducerea numărului de tablete administrate pentru pacienţii cu edeme persistente sau hipertensiune, cu insuficienţă cardiacă congestivă sau ciroză hepatică, tratament susţinut şi de Ghidul de management al ascitei în ciroza hepatică. Diurocard este disponibil sub formă de capsule ce conţin 50 mg spironolactonă și 20 mg furosemid, ambalat în cutii a câte 3 blistere a câte 10 capsule fiecare.

Necesitatea unor tratamente moderne, accesibile şi compliante, care să se adreseze în special pacienţilor taraţi, cardiovasculari sau cirotici, a făcut necesară dezvoltarea unor combinaţii fixe cu preţuri accesibile.

Hipertensiunea arterială, insuficienţa cardiacă congestivă şi ciroza hepatică sunt afecţiuni cronice care necesită tratamente îndelungate şi costisitoare, majoritatea pacienţilor  diagnosticaţi cu aceste boli fiind vârstnici.

Prin lansarea noului produs, Labormed își consolidează poziția de lider în piața de medicamente generice cardiovasculare. În ultimii ani, compania a lansat medicamente generice moderne pentru tratamentul diverselor afecțiuni cardiovasculare, cum ar fi: Voredanin® (atorvastatină) şi Triglipo® (fenofibrat micronizat), care se adresează pacienților cu dislipidemie, precum și Defrozyp® (clopidogrel), care se adresează pacienților ce au suferit un IMA sau AVC şi prezintă risc cardiovascular crescut.

Toate aceste produse se eliberează doar pe bază de prescripție medicală, la recomandarea medicului specialist cardiolog, internist, neurolog sau medic de familie! (comunicat Labormed/www.labormed.eu)

Add comment

The highlighted fields are mandatory.

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

1 Aug 2014

Cel mai performant aparat de radioterapie din țară, la Sibiu

Cel mai performant aparat de radioterapie din România, al treilea din Europa de Est de acest fel, a fost pus în funcțiune la Spitalul Clinic Județean din Sibiu

 

 

21 Jul 2014

Arafat: România, prima ţară din Europa în privința telemedicinei

România este prima ţară din Europa, dacă nu şi din lume, în ce priveşte telemedicina, în prezent 85 de ambulanţe fiind în curs de dotare cu tablete care transmit imagini video şi informţii medicale, a declarat, săptămâna trecută, Raed Arafat.

archive

 
Programul SAMAS
ConsultaDoctor
Medical Design
Forum ORL.ro 2014
VERSA PULS MEDIA S.R.L, Green Gate, Blvd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883. Bucuresti, Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41