Acasă » Actualitatea Medicala » Labormed a lansat Diurocard

Labormed a lansat Diurocard

LLabormed a lansat Diurocardabormed, companie farmaceutică românească de medicamente generice, lider în piața de medicamente generice cardiovasculare în România, a lansat în luna octombrie un medicament destinat bolnavilor cu afecţiuni cardiovasculare şi hepatice: Diurocard (asociere fixă de spironolactonă cu furosemid).

Diurocard este destinat pacienților cu hipertensiune arterială, cu insuficiență cardiacă cronică congestivă sau ciroză hepatică, asigurând un control optim al edemelor persistente.

Diurocard conţine o asociere de 2 diuretice:

  • Furosemid: diuretic puternic cu durată scurtă de acţiune, în concentraţie de 20 mg;

  • Spironolactonă: diuretic cu instalare lentă a efectului şi durată lungă de acţiune, în concentraţie de 50 mg.

Efectul diuretic intens al Diurocard se instalează rapid, este de lungă durată şi se datorează mecanismelor de acţiune complementare ale celor două diuretice din componenţa sa. Tratamentul cu Diurocard reduce mortalitatea şi morbiditatea cardiovasculară, scade riscul de apariţie a hipopotasemiei şi asigură un confort pacienţilor cu ciroză hepatică şi ascită.

Tratamentul cu Diurocard asigură o complianţă crescută la tratament prin reducerea numărului de tablete administrate pentru pacienţii cu edeme persistente sau hipertensiune, cu insuficienţă cardiacă congestivă sau ciroză hepatică, tratament susţinut şi de Ghidul de management al ascitei în ciroza hepatică. Diurocard este disponibil sub formă de capsule ce conţin 50 mg spironolactonă și 20 mg furosemid, ambalat în cutii a câte 3 blistere a câte 10 capsule fiecare.

Necesitatea unor tratamente moderne, accesibile şi compliante, care să se adreseze în special pacienţilor taraţi, cardiovasculari sau cirotici, a făcut necesară dezvoltarea unor combinaţii fixe cu preţuri accesibile.

Hipertensiunea arterială, insuficienţa cardiacă congestivă şi ciroza hepatică sunt afecţiuni cronice care necesită tratamente îndelungate şi costisitoare, majoritatea pacienţilor  diagnosticaţi cu aceste boli fiind vârstnici.

Prin lansarea noului produs, Labormed își consolidează poziția de lider în piața de medicamente generice cardiovasculare. În ultimii ani, compania a lansat medicamente generice moderne pentru tratamentul diverselor afecțiuni cardiovasculare, cum ar fi: Voredanin® (atorvastatină) şi Triglipo® (fenofibrat micronizat), care se adresează pacienților cu dislipidemie, precum și Defrozyp® (clopidogrel), care se adresează pacienților ce au suferit un IMA sau AVC şi prezintă risc cardiovascular crescut.

Toate aceste produse se eliberează doar pe bază de prescripție medicală, la recomandarea medicului specialist cardiolog, internist, neurolog sau medic de familie! (comunicat Labormed/www.labormed.eu)

Add comment

The highlighted fields are mandatory.

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

7 Oct 2014

Un ser poate prelungi viața pacientelor cu cancer mamar cu 16 lu

La sfărșitul lunii septembrie, în Spania, la Madrid a avut locul Congresul Mondial al Medicilor Oncologici. În cadrul congresului s-a discutat și despre un ser minune care ar putea prelungi viața pacientelor diagnosticate cu cancer mamar în stadii avansate.

7 Oct 2014

Tratamente oncologice moderne pentru 2.556 de români

Comisiile de specialitate întrunite în luna septembrie la CNAS au analizat cele 2.556 de dosare depuse de bolnavii cu afecțiuni oncologice pentru continuarea sau inițierea tratamentului cu molecule scumpe. 

archive

VERSA PULS MEDIA S.R.L, Green Gate, Blvd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883. Bucuresti, Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41