Acasă » Reviste medicale » Pediatru.ro

Informatiile prezente in aceasta pagina sunt destinate exclusiv cadrelor medicale!

Descopera ultimele numere din revista! Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei Evenimente Pediatru.ro Parteneri Pediatru.ro

“Pediatru.ro” este o publicatie trimestriala dedicata medicilor specialisti pediatri.

Revista este creditata anual de Colegiul Medicilor din Romania cu 5 puncte de Educatie Medicala Continua.

Pediatru.roPrimul numar al revistei “Pediatru.ro”a aparut in 2005, publicatia fiind distribuita la nivel national.

Revista are un tiraj de 2.000 de exemplare pentru fiecare editie, avand un concept editorial unic, de actualitate, specific medicilor pediatri preocupati de a se informa si de a se dezvolta profesional.

In paginile sale se regasesc articole de specialitate, prezentari de cazuri si studii clinice, sinteze si actualităti medicale din domeniul pediatriei. Revista prezinta subie cte de interes pentru medicii pediatri, precum: Referate”, “Studii clinice”, “Ghiduri de tratament”, “Prezentari de cazuri”, “Evenimente”.De asemenea, publicatia prezinta rezumate ale congreselor, simpozioanelor si ale altor manifestari stiintifice nationale sau internat ionale la rubrica “Calendar”.

Editiile revistei „Pediatru.ro” pot fi dedicate unei teme anume, precum Cardiologie pediatrica”, „Nefrologie si urologie pediatrica”, “Vaccinuri”, „Urgente in pediatrie” sau pot contine si articole pe teme variate.

Cu un colectiv editorial exceptional, “Pediatru.ro” ofera cititorilor sai un continut stiintific de actualitate de cea mai inaltă calitate, reusind sa colaboreze cu specialisti de prim rang in domeniul pediatriei.

Revista „Pediatru.ro” este in evidenta Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, avand categoria CNCSIS “D”.

  • Dedicata medicilor pediatri
  • Aparitie trimestriala
  • 2.000 exemplare
  • 68 de pagini
  • Categoria D CNCSIS

Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei

Daca doriti sa publicati articole in revistele Versa Puls Media, va rugam sa respectati instructiunile pentru autori. Pentru a descarca instructiunile pentru autori, click aici.

Ultimul numar al revistei este disponibil doar pentru abonati. Te poti abona foarte usor aici.

Aceste publicatii sunt dedicate exclusiv cadrelor medicale.

Pediatru.ro 34 (2/2014)

Pediatru.ro 34 (2/2014)

 

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

1 Aug 2014

Cel mai performant aparat de radioterapie din țară, la Sibiu

Cel mai performant aparat de radioterapie din România, al treilea din Europa de Est de acest fel, a fost pus în funcțiune la Spitalul Clinic Județean din Sibiu

 

 

21 Jul 2014

Arafat: România, prima ţară din Europa în privința telemedicinei

România este prima ţară din Europa, dacă nu şi din lume, în ce priveşte telemedicina, în prezent 85 de ambulanţe fiind în curs de dotare cu tablete care transmit imagini video şi informţii medicale, a declarat, săptămâna trecută, Raed Arafat.

archive

 
Programul SAMAS
ConsultaDoctor
Medical Design
Forum ORL.ro 2014
VERSA PULS MEDIA S.R.L, Green Gate, Blvd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883. Bucuresti, Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41