Acasă » Reviste medicale » Pediatru.ro

Informatiile prezente in aceasta pagina sunt destinate exclusiv cadrelor medicale!

Descopera ultimele numere din revista! Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei Evenimente Pediatru.ro Parteneri Pediatru.ro

“Pediatru.ro” este o publicatie trimestriala dedicata medicilor specialisti pediatri.

Revista este creditata anual de Colegiul Medicilor din Romania cu 5 puncte de Educatie Medicala Continua.

Pediatru.roPrimul numar al revistei “Pediatru.ro”a aparut in 2005, publicatia fiind distribuita la nivel national.

Revista are un tiraj de 2.000 de exemplare pentru fiecare editie, avand un concept editorial unic, de actualitate, specific medicilor pediatri preocupati de a se informa si de a se dezvolta profesional.

In paginile sale se regasesc articole de specialitate, prezentari de cazuri si studii clinice, sinteze si actualităti medicale din domeniul pediatriei. Revista prezinta subie cte de interes pentru medicii pediatri, precum: Referate”, “Studii clinice”, “Ghiduri de tratament”, “Prezentari de cazuri”, “Evenimente”.De asemenea, publicatia prezinta rezumate ale congreselor, simpozioanelor si ale altor manifestari stiintifice nationale sau internat ionale la rubrica “Calendar”.

Editiile revistei „Pediatru.ro” pot fi dedicate unei teme anume, precum Cardiologie pediatrica”, „Nefrologie si urologie pediatrica”, “Vaccinuri”, „Urgente in pediatrie” sau pot contine si articole pe teme variate.

Cu un colectiv editorial exceptional, “Pediatru.ro” ofera cititorilor sai un continut stiintific de actualitate de cea mai inaltă calitate, reusind sa colaboreze cu specialisti de prim rang in domeniul pediatriei.

Revista „Pediatru.ro” este in evidenta Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, avand categoria CNCSIS “D”.

  • Dedicata medicilor pediatri
  • Aparitie trimestriala
  • 2.000 exemplare
  • 68 de pagini
  • Categoria D CNCSIS

Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei

Daca doriti sa publicati articole in revistele Versa Puls Media, va rugam sa respectati instructiunile pentru autori. Pentru a descarca instructiunile pentru autori, click aici.

Ultimul numar al revistei este disponibil doar pentru abonati. Te poti abona foarte usor aici.

Aceste publicatii sunt dedicate exclusiv cadrelor medicale.

Pediatru.ro 34 (2/2014)

Pediatru.ro 34 (2/2014)

 

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

7 Oct 2014

Un ser poate prelungi viața pacientelor cu cancer mamar cu 16 lu

La sfărșitul lunii septembrie, în Spania, la Madrid a avut locul Congresul Mondial al Medicilor Oncologici. În cadrul congresului s-a discutat și despre un ser minune care ar putea prelungi viața pacientelor diagnosticate cu cancer mamar în stadii avansate.

7 Oct 2014

Tratamente oncologice moderne pentru 2.556 de români

Comisiile de specialitate întrunite în luna septembrie la CNAS au analizat cele 2.556 de dosare depuse de bolnavii cu afecțiuni oncologice pentru continuarea sau inițierea tratamentului cu molecule scumpe. 

archive

VERSA PULS MEDIA S.R.L, Green Gate, Blvd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, 050883. Bucuresti, Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41