Acasă » Reviste medicale » Pediatru.ro

Informatiile prezente in aceasta pagina sunt destinate exclusiv cadrelor medicale!

Descopera ultimele numere din revista! Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei Evenimente Pediatru.ro Parteneri Pediatru.ro

“Pediatru.ro” este o publicatie trimestriala dedicata medicilor specialisti pediatri.

Revista este creditata anual de Colegiul Medicilor din Romania cu 5 puncte de Educatie Medicala Continua.

Pediatru.roPrimul numar al revistei “Pediatru.ro”a aparut in 2005, publicatia fiind distribuita la nivel national.

Revista are un tiraj de 2.000 de exemplare pentru fiecare editie, avand un concept editorial unic, de actualitate, specific medicilor pediatri preocupati de a se informa si de a se dezvolta profesional.

In paginile sale se regasesc articole de specialitate, prezentari de cazuri si studii clinice, sinteze si actualităti medicale din domeniul pediatriei. Revista prezinta subie cte de interes pentru medicii pediatri, precum: Referate”, “Studii clinice”, “Ghiduri de tratament”, “Prezentari de cazuri”, “Evenimente”.De asemenea, publicatia prezinta rezumate ale congreselor, simpozioanelor si ale altor manifestari stiintifice nationale sau internat ionale la rubrica “Calendar”.

Editiile revistei „Pediatru.ro” pot fi dedicate unei teme anume, precum Cardiologie pediatrica”, „Nefrologie si urologie pediatrica”, “Vaccinuri”, „Urgente in pediatrie” sau pot contine si articole pe teme variate.

Cu un colectiv editorial exceptional, “Pediatru.ro” ofera cititorilor sai un continut stiintific de actualitate de cea mai inaltă calitate, reusind sa colaboreze cu specialisti de prim rang in domeniul pediatriei.

Revista „Pediatru.ro” este in evidenta Consiliului National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, avand categoria CNCSIS “D”.

  • Dedicata medicilor pediatri
  • Aparitie trimestriala
  • 2.000 exemplare
  • 68 de pagini
  • Categoria D CNCSIS

Comitetul editorial si echipa redactionala ale revistei

Daca doriti sa publicati articole in revistele Versa Puls Media, va rugam sa respectati instructiunile pentru autori. Pentru a descarca instructiunile pentru autori, click aici.

Ultimul numar al revistei este disponibil doar pentru abonati. Te poti abona foarte usor aici.

Aceste publicatii sunt dedicate exclusiv cadrelor medicale.

Pediatru.ro 29 (1/2013)

Pediatru.ro 29 (1/2013)

 

    

     Abonare Newsletter
Email:

Stiri

16 Apr 2014

UMF “Carol Davila”: Simularea examenului la Medicina, pe 10 mai

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează sâmbătă, 10 mai 2014, simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul U.M.F. "Carol Davila", unde înscrierile se fac până pe data de 28 aprilie 2014, iar taxa de participare este de 60 de lei.

 

14 Oct 2013

VPL Healthcare - Leading Healthcare Staffing Company

VPL Healthcare este o companie care furnizează servicii de asistență și recrutare de personal în domeniul medical și farmaceutic, atât în sectorul public, cât și în cel privat.

archive

 
Gama Polygemma PlantExtrakt
Programul SAMAS
ConsultaDoctor
Medical Design
VERSA PULS MEDIA S.R.L, Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268 , corp. 1, etaj 2 , 050912 Bucuresti , Romania + 40 31 425.40.40 FAX + 40 31 425.40.41